Инфо

21. мај 2020.21. мај 2020.
Породичне компаније имиџ нашег града
ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЕТИО КОМПАНИЈУ КОДЕНТ

Породичне компаније имиџ нашег града

Фирме Кодент и Микодентал са 30 година успешног рада показују да је ово град у ком људи знају да раде свој посао, успешно и одговорно. Шабац је град успешних људи, вредних и поузданих
Мала породична фирма под чијим се кровом налазе три компаније Кодент и Микодентал и Лабораторија са интернационалним искуством у Шапцу потврдиле су своју позицију поузданог пртнера са искуством од 30 година. Одгорворност према својим суграђанима, пацијентима и клијентима показала је и у време ванредног стања, затворивши међу првима своју ординацију. Одмах на почетку власници ове фирме преузели су све неопходне мере, и сада обављају свакодневно дезинфекцију својих радних просторија, техничари и сестре користе заштиту, а за сада све добро функционише.
-Сходно новонасталој ситуацији Микодентал није пословао два месеца и поред тога што је до тада био на врхунцу успеха, али смо опет остали на услузи нашим корисницима са врло мало поруџбина. Сада покушавамо да се вратимо у нормалу. Кодент је такође наша стоматолошка ординација која послује у Шапцу од деведесетих година. Моји родитељи су су своје значајно двадесето годишње искуство стечео у Немачкој пренели у Шабац, и од Кодента направили Савремену клинику. Увоз и продаја стоматолошке опреме која се обавља у оквиру Микодентала била је затворена, а након отварања пацијенти су одмах затражили нашу услугу. Током лета и празника, имало доста клијената из иностранства. Чим се отворе границе бићемо им на услузи. Такође, имамо и једну сасвим нову монтирану стоматолошку јединицу скоја је перфектна за стоматолошку дезинфекцију -рекла је директорка Микодентала Дамјанка Ђурић и додала:
-Поносни смо што живимо у Шапцу, и што град препознаје праве вредности. Као породнична фима се осећамо добро и сигурно. У малом граду је битно имати контакте и познавати људе. Надамо се да ћемо заједно са нашим Шапчанима пребродити ова тешка времена – рекла је Дамјанка Ђурић дитекторка Микодентала.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је понедељак ову фирму и том приликом рекао да мале породичне фирме које послују 30 година чине имиџ града .
Фирме Кодент и Микодентал са 30 година успешног града показују да је ово град у ком људи знају да раде свој посао, успешно и одговорно. Шабац је град успешних људи, вредних и поузданих.. Чињеница да ова фирма обавља услуге не само за наше грађане, него и на подручју целе Србије (бивше Југославије) Европе, Америке и Јапана показује колико добри бизниси постоје у нашем граду и колико су људи вредни и радни и успевају да се изборе са свим изазовима па чак и са изозова заразе. Верујем да је шабачка заједница саздана од таквих фирми, и таквих људи. Ово је наш град, град у коме, сви живимо и радимо и вреди се борити за њихову словоду- закључио је градоначелник.
М.Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa