Инфо

21. мај 2020.21. мај 2020.
Цвета породични бизнис Теодоровића
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА НЕБОЈША ЗЕЛЕНОВИЋ У ДОО ИНДУСТРИЈА МЕСА СЛАВИЈА МАЈУР

Цвета породични бизнис Теодоровића

Не скривајући одушевљење, које је видео обилазећи протеклог уторка производне погоне фирме ДОО Индустрија меса “Славија” Мајур, која у Шапцу послује од 2002. године, а налази се у Слободној царинској зони Града, где тренутно ради 30 предузећа са укупно око 4.000 радника, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, изјавио је да га ова кланица подсећа на апотеку.
- Поносан сам оним што овде видим. Радује ме што је то породични бизнис, “нарастао” из мале фирме и развија се веома успешно. Свима заинтересованим за нова улагања нудимо још 250 хектара простора у овој Зони. Шабац је наш град. Вреди се за њега борити. Требало би сви на то да будемо поносни, нагласио је Зеленовић.
Власник и директор кланице Раде Тодоровић, нагласио је да је њихов основни мото у производњи, кога се строго придржавају квалитет, традиција и сигурност.
Запошљавају укупно 80 радника. Дневни капацитет кланице је око 30 тона меса, свињског и јунећег ( 100 свиња и 50 бикова). Имају пет продајних објеката у Шапцу, по три у Ваљеву и Београду и један у Љубовији. Током ванредног стања су отежано радили али производња није прекидана, наравно уз мере опреза, као што је то уосталом било и прошлог уторка, приликом обиласка погона, од стране градоначелника и директора предузећа са сарадницима. Овом приликом власник се, захвалио градоначелнику и надлежнима у градској управи за брзину и ефикасност у издавању потрбних дозвола за пословање. Рекао је да имају циљ, визију напретка, врло вредне и поштене раднике, којима се такође захвалио на сарадњи, а крајњи резултат треба да буду задовољни купци њихових производа, што не изостаје.
Љ.Ђ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa