Инфо

21. мај 2020.21. мај 2020.
Србија има трећи пут
ОТВОРЕНЕ НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ
КОАЛИЦИЈЕ СПС-ЈС

Србија има трећи пут

Желимо да покажемо да постоји и неки трећи пут у Србији у овом дубоко подељеном друштву у ком се сада налазимо. Постоји и трећа Србија која се залаже за нормалност, комуникацију са свима, нове идеје
Коалиција Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије у уторак је свечано отворила просторије у приземљу “Зеленог венца”. Отварању су присуствовали потпредседници СПС-а Бранко Ружић и Ђорђе Милићевић.
-Симболично, са слоганима “Буђење” и “Нешто се дешава” циљ наше коалиције јесте да се покажу неке нове идеје и да се кроз кампању промовишу неки нови људи. Желимо да покажемо да постоји и неки трећи пут у Србији у овом дубоко подељеном друштву у ком се сада налазимо. Постоји и трећа Србија која се залаже за нормалност, комуникацију са свима, нове идеје. Што се тиче Града Шапца имамо спремна конкретна решења и одговоре за све проблеме који нас у овом тренутку притискају, рекао је Алекса Игњатовић, кандидат за градоначелника као нестраначка личност испред СПС-а.
Отварање канцеларије било је и прилика да се окупе сви кандидати за одборнике у Скупштини Града Шапца.
-Шапчани су сведоци једног новог буђења у нашем граду. Позивамо све грађане да дођу и упознају се са нашим програмом, са новом идејом и новим младим људима који ће представљати нашу заједничку листу на предстојећим изборима. Грађани могу да дођу у нашу канцеларију и сазнају више о нашим кандидатима и нашем програму. Верујемо да је ово најбољи начин да се приближимо народу од ког су се у последње време многи удаљили, рекла је Милица Васић, председница Градског одбора Нове Србије у Шапцу.
Канцеларија је отворена сваког дана од 10.00 до 22.00 сата.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa