Инфо

4. август 2011.4. авг 2011.
ИВАНА ТЕРЗИЋ, ДИПЛОМИРАНА ГЛУМИЦА ИЗ БОГАТИЋА

УМЕТНИЦА ПОЗОРИШТА БЕЗ ГРАНИЦА

На Факултет уметности у Косовској Митровици, донела све најбоље из аматеризма. Упијала савете редитеља. Награђивана. Жељна доказивања на даскама које живот значе
Захваљујући упорном раду, великој љубави према позоришту и таленту, Ивана Терзић из Богатића, успела је да овог лета дипломира глуму на Факултету уметности из Косовске Митровице.То је пошло за руком малом броју њених колега. Диплому високог образовања у глумачком послу, стекла је недавно у Београду. Претходно, Ивана је више од деценије пленила пажњу љубитеља позоришне уметности, као млада глумица Аматерског позоришта “Јанко Веселиновић“ из Богатића, које је у протеклих шест деценија од оснивања изнедрило, велики број талената од деце до корифеја.
- Посебну захвалност дугујем редитељу Зорану Ђонлићу, који нас је научио првим сценским покретима и многим другим тајнама позоришне игре. Трудила сам се да то запамтим и данас сам верна позоришту “Јанко Веселиновић“, без обзира што је од те прве позоришне представе за децу “Окрени јастук“, када сам била ученица петог разреда Основне школе “Мика Митровић“ у Богатићу и наступила у дечјем ансамблу, прошло скоро две деценије. Зоран ми је несебично помогао и улио наду да и касније успешно остварујем мале, али значајне улоге, каже Ивана.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa