Инфо

28. мај 2020.28. мај 2020.
“Галеб” уме да се  избори са изазовима
ЈОШ ЈЕДНА ШАБАЧКА КОМПАНИЈА НА ЧИЈИ РАД
НИЈЕ УТИЦАЛО ВАНРЕДНО СТАЊЕ

“Галеб” уме да се избори са изазовима

Радили смо све време, само је производња била у нешто мањем обиму. Све што је било везано за кафиће и ресторане, као и производња затварача било је у благом паду, али са друге стране порасла је производња лименки за прехрану и хемију. Највећу захвалност дугујемо запосленима који су храбро били у првим борбеним редовима
Прва приватна фирма регистрована у бившој Југославији “Галеб Груп” и после више од четири деценије успешно ради. Пребродили су велике кризе и изазове, тако да је последње ванредно стање била мала проба спремности руководства и радника да се прилагоде новој ситуацији.
-”Галеб метал пак” извози више од 60 одсто своје производње. Наше фискалне касе стигле су чак до Етиопије. Добро смо прегурали период ванредног стања. Били смо спремни и организовани. Највећу бригу водили смо о безбедности наших запослених, тако да смо појачали све мере које су нам саветовали и градски и републички штабови за ванредне ситуације. Радили смо све време, само је производња била у нешто мањем обиму. Све што је било везано за кафиће и ресторане, као и производња затварача било је у благом паду, али са друге стране порасла је производња лименки за прехрану и хемију. Највећу захвалност дугујемо запосленима који су храбро били у првим борбеним редовима. Заједно са руководством, које је било посвећено, прошли смо овај тежак период, истакла је Наташа Марковић, генерални директор компаније “Галеб Груп”.
Робу извозе у 28 земаља. Метална амбалажа, затварачи, лименке за прехрану и хемију, фискалне касе, џпс систем за праћење возила и сервисирање и продаја апарата за заваривање и различитог ручног алата асортиман су по ком је компанија позната далеко изван граница Србије.
Компанију је прошле среде посетио и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и уверио се у добру организацију рада, али да се и даље поштују све епидемиолошке мере. Похвалио је добру атмосферу у фабрици, повезаност међу људима и породични однос према послу.
-Увек је лепо доћи у добро организоване шабачке фирме. Компанија “Галеб Груп” је једна од њих и заједно са компанијама које послују дуже од 30 година у нашем граду чини стабилну кичму домаћих фирми које воде рачуна о томе да држе висок квалитет својих производа, а са друге стране да упошљавају домаћу радну снагу. Компанију “Галеб” чекају бољи дани и проширење производње, што значи више посла и боље зараде. Не постоји боље место у Србији од Шапца за нове инвестиције и боље зараде. Сви треба да будемо поносни на оно што смо до сада постигли и да за четири године живимо још боље. Наш циљ је да свако ко је вредан може да живи боље у Шапцу. Ово је град свих нас који у њему живимо и радимо и вреди борити се и одбранити његову слободу, рекао је градоначелник Зеленовић.
Градоначелник је истакао да је добро што компанија “Галеб” има у свом пословању и “IT” сегмент, јер се град окреће ка паметним решењима у градској инфраструктури и могли су да отворе доста тема током ове посете.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa