Инфо

28. мај 2020.28. мај 2020.
Слатка кућа Марковића
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА ПОСЕТИО ФАБРИКУ БОМБОНА „GOLD-PACK 2003“

Слатка кућа Марковића

Способне, мале, али успешне фирме чине снагу овог града. Наш циљ је да све компаније попут ове пронађу своје место код нас и обезбеде сигурне и добро плаћене послове за своје запослене, да на тај начин наставимо да градимо нашу малу, али способну и чврсту заједницу одговорних људи
„GOLD PACK 2003“ породична је фирма која се бави производњом бомбона. Стартовала је пре седамнаест година у гаражи куће у Богосавцу, али је временом проширила асортиман производа и специјализовала се у производњи бомбона.
- Пре три године преселили смо компанију у Индустријску зону Шапца где производимо различите врсте тврдих и карамел бомбона. Имамо сталан и одговоран тим људи који годинама ради код нас, каже Маја Мирковић, која наставља породичну традицију.
„Слатка фабрика“ 60 процената производа извози у суседне и земље Европе. Броји десетак запослених, међу којима су чланови породице и комшије.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић у понедељак је посетио „GOLD PACK 2003“. Том приликом истакао је да је ова фирма на понос свим Шапчанима.
- Способне, мале, али успешне компаније чине снагу овог града. Као градоначелник, поносан сам што имамо овакву породичну компанију која своје знање преноси на млађе чланове и тиме их ојачава за будуће изазове у животу. Наш циљ је да све компаније попут ове пронађу своје место код нас и обезбеде сигурне и добро плаћене послове за своје запослене, да на тај начин наставимо да градимо нашу малу, али способну и чврсту заједницу одговорних људи.
Запослени у “ GOLD PACK 2003” радили су и за време ванредног стања, одговорно се придржавајући прописаних мера.
М.Ф.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa