Инфо

28. мај 2020.28. мај 2020.
Осам година „Кенди раш“ у Шапцу
ШАНСА ЗА МЛАДЕ И ВРЕДНЕ ЉУДЕ

Осам година „Кенди раш“ у Шапцу

”Кенди раш” је шанса за младе и вредне људе. Ми смо створили могућност да у Северозападној индустријској зони у Шапцу ради 31 компанија са укупно 4.000 радника. Сви Шапчани ће добити прилику да раде, а сигуран сам да ће је искористити
Једна од водећих кондитора чоколадних производа у Србији је компанија “Кенди раш” која послује у Шапцу од 2012. године, а налази се у Северозападној индустријској зони у граду. Запошљава укупно 109 радика са платама изнад просека за 20 одсто, због чега за нова запослења постоје листе чекања - изјавио је прошлог четвртка у обиласку производних погона који се простиру на 3.500 квадратних метара, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
-”Кенди раш” је шанса за младе и вредне људе. Ми смо створили могућност да у Северозападној индустријској зони у Шапцу ради 31 компанија са укупно 4.000 радника. Сви Шапчани ће добити прилику да раде, а сигуран сам да ће је искористити, баш као што је искористила Ивана (млад технолог) овде у Мајуру, и Иван (познати шабачки технолог) који је унапредио производњу у неколико компанија у граду- навео је Зеленовић.
Технолог и контролог компаније, Ивана Максимовић, нагласила је да су поред производње (еурокрема, крем бананица, чоколада, еуро-блока) и бренда “Пандалада” покренули и нов производ “Гранде крем”.
Све њихове производе потрошачи могу пронаћи у свим великим маркетима и малим продавницама. Планирају проширење производње куповином нових линија. За пет година њихов производни погон биће смештен на 12.000 метара квадратних. Пошто имају одговарајући стандард који је потребан за извоз у европске земље, надају се да ће поред српског дистрибуирати и на западно тржиште. Током ванредног стања радили су непромењеним капацитетом, раднике су организовали у сменама, поштовали су све мере заштите уз дезинфекцију просторија више пута дневно.
Контролор квалитета компаније је истакла да је задовољна сарадњом са Градом Шапцом, јер им је градоначелник Зеленовић изашао у сусрет за све што су тражили у најкраћем могућем року.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa