Инфо

28. мај 2020.28. мај 2020.
Брига о окружењу  је брига за будућност
ЗЕЛЕНА СТРАНКА-ШАБАЦ

Брига о окружењу је брига за будућност

Пандемија корона вируса нас је на тежи начин подсетила да постоји нешто јаче и веће од нас. Показала нам је колико смо немоћни пред силама и непредвидивим деловањем природе. Успорила живот на неколико месеци не би ли схватили повезаност наших људских судбина са окружењем и навела да се замислимо о нашем понашању према истом.
-Добили смо на дар време за преиспитивање, а као и свако свођење рачуна оно није било ни мало лако. Искрено се надам, да смо на крају овог тешког периода изолације и осамљености изашли мудрији и свеснији значаја бриге о околини и неговања здравог окружења. Да смо постали одлучнији и борбенији у намери да од нашег града направимо јединствену зелену оазу коју ћемо оставити потомцима на дар- изјавила је предстедница ГО “Зелене странке” Шабац, Мира Бингулац, и подсетила, да је приликом оснивања новог тима ове странке у нашем граду дефинисано неколико најважнијих циљева ове партије.
-Обавезали смо се да ћемо се борити свим легитимним средствима да Шапчани дишу чист ваздух, уживају у новим зеленим површинама насталим пошумљавањем и рекултивисањем бивше депоније, да ћемо настојати да подигнемо еколошку културу свих нараштаја. Одлучни смо да у тим намерама и успемо, јер штитећи природу штитимо себе и градимо здраве темеље за будућност- каже Бингулац и позива све суграђане којима је питање живота у здравом окружењу међу приоритетима да дају потпис подршке програму “Зелене странке”, од 12 – 20 сати у просторијама странке у Шапцу.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa