Инфо

28. мај 2020.28. мај 2020.
Уређене улице,  путеви, тргови,  паркинзи...
УЛАГАЊА

Уређене улице, путеви, тргови, паркинзи...

Ових дана још једна улица у Месној заједници Жика Поповић је добила асфалт. Реч је о улици Ђуре Јакшића, дугачкој 300 а широкој пет метара. Поред коловоза завршена је изградња паркинга за нових 20 места, уз додатне зелене површине. Она је осма по реду која је у последњих годину дана добила нов слој асгалта у овој месној заједници.
-Ми имамо најјефтинију и најефикаснију администрацију у Србији. Захваљујући томе смо били способни да за претходних 15 месеци инвестирамо више од 15 милиона евра у улице, путеве, паркинге и тргове. Радили смо све што је нашим грађанима било важно. У Месној заједници Жика Поповић је највише инвестиција реализовано. Наставићемо да уређујемо наш град. Желим да сви заједно будемо поносни на уређена места за становање на Савску авенију и Бенску бару, јер ће попут њих бити реконструисан цео град. Ово је град вредних и поузданих људи, град у ком постоји снажна воља да се одбрани слобода, зато ћемо победити. Шабац је наш - рекао је градоначелник Небојша Зеленовић приликом обиласка радова на овој локацији.
Грађани су од повраћаја пореза на имовину одвојили средства у износу милион динара за уређење паркинга, град је одлучио да дода још два милиона за његово целокупно уређење уз додатних четири милиона динара за асфалтирање саобраћајнице.
-Грађани на овај начин добијају свој новац од повраћаја пореза на имовину који су плаћали. Омогућена им је позитивна повратна спрега, којом ће бити задовољни и желеће да плаћају порез и у будућности јер не постоји бољи начин од овог да виде где се тај новац инвестира. Чињеница је да Шабац постаје све лепши и ми смо поносни на све што је урађено. Други људи који долазе у наш град нама завиде на томе како он изгледа- рекао је мештанин,Ђорђе Илић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa