Инфо

4. јун 2020.4. јун 2020.
Снага да остваримо циљеве
Зелена странка предала потписе подршке за локалне изборе

Снага да остваримо циљеве

Потписи подршке грађана листи Зелене странке „Зелена странка – Мирјана Бингулац” за предстојеће локалне изборе у уторак су предати Градској изборној комисији.
Председница Градског одбора Зелене странке Мирјана Бингулац се том приликом захвалила свим суграђанима који су дали подршку за кандидатуру ове листе, чиме им је омогућено учешће на предстојећим локалним изборима.
-Зелена странка ће се у нашем граду залагати да сви дишемо чист ваздух, за забрану уласка било које фирме са прљавом технологијом, за заштиту права друштвено осетљивих група, деце са посебним потребама и њихових родитеља, затим за заштиту права пензионера као инвалидних особа, заштиту људских права, а између осталог и увођење екологије у све сегменте живота - рекла је Мирјана Бингулац.
Председница Градске организације инвалида рада и кандидаткиња за одборника Мирослава Савковић истакла је да се кроз деловање Зелене странке остварују животни задаци и да акценат на здравој животној средини.
-У самом називу Градске организације инвалида рада стоји да су чланови особе са инвалидитетом, који су својим мукотрпним радом зарадили болест због некаквих лоших услова или застареле технологије. Зелена странка даје нам наду да ћемо моћи да подржимо активно оно што је друштвена и економска неравноправност, мало дискриминација особа са инвалидитетом и видимо да ћемо укључујући се у очување природе да живимо у хармонији са природом, да смањимо број особа са инвалидитетом и на тај начин природа вишеструко вратити – рекла је Мирослава Савковић.
Представници Зелене странке позвали су суграђане да подрже њихову листу у што већем броју и тако дозволе да ова странка у политичком животу Шапца покаже стручност, жељу и снагу у остваривању задатих циљева.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa