Инфо

4. јун 2020.4. јун 2020.
Афирмација јединства и социјалне правде
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ШТАМПУ КОАЛИЦИЈЕ СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ
ПАРТИЈЕ СРБИЈЕ И ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ У ШАПЦУ

Афирмација јединства и социјалне правде

Смањење предизборних тензија у Шапцу, афирмација јединства и социјалне правде уз пружање истих шанси младим и “успаваним” људима у интересу бољег живота свих, основне су поруке упућене са прошлог уторка одржане конференције за штампу у Шапцу, коалиције Социјалистичка партија Србије- Јединствена Србија.
На овој конференцији, представио се кандидат поменуте коалиције за градоначелника Шапца, адвокат из овог града Александар Игњатовић.
Он је истакао да ако добије поверење на предстојећим изборима, а његова коалиција у граду биће под редним бројем шест, за разлику од оне на републичком нивоу, која се налази под редним бројем два залагаће се између осталог за пружање шанси свима, посебно младима и онима који су из разноразних разлога остали на маргини збивања, а имају шта да кажу и предложе.
Његова колегиница, председница Градског одбора Јединствене Србије у Шапцу Милица Васић, упутила је позив свим заинтересованим да данас ( 4. јун) од 18 часова, дођу на Трг шабачких жртава, где ће се одржати њихов велики предизборни митинг. Планирају да се присутнима обрате лидери коалиције Драган Марковић- Палма и Ивица Дачић.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa