Инфо

11. јун 2020.11. јун 2020.
Војни пензионери уживо на РТВ АС
ПИСМА ЧИТАЛАЦА

Војни пензионери уживо на РТВ АС

Слабљењем деловања корона вируса почеле су многе активности у земљи, прорадила је индустрија, образовање, културни и спортски догађаји, прорадили кафићи, многе друштвене организације.
Са нестрпљењем војни пензионери Шапца су дочекали “слободу” кретања да кроз свој програм крену у разне посете, излете, друштвена окупљања... За прву своју овогодишњу акцију – посету, изабрали су Шабачку Регионалну РТВ Ас, која у Шапцу постоји и успешно ради од 1994. годне.
За ову прву своју активност ове године Градски одбор УВП изабрао је домаћу медијску кућу, а у посету су ишли сви чланови одбора.
Догодор са овом медијском кућом врло брзо и лако је постигнут. Посета ће бити за три дана. Они су изразили велико задовољство што ће угостити једну друштвену организацију – војне пензионере Шапца.
Домаћин војним пензионерима био је одговорни уредник и власник Маринко Урошевић, иначе човек који цео свој радни век проводи у више медија у Региону.
Маринко је својим гостима изнео историју ове куће, основану 1994. године, њен развој и напредовање за 26 година. Задовољни су својим техничким напретком и стручношћу особља. Млади у АС-у баш све раде младалачки, полетно, свуда стижу свим својим гледаоцима на задовољство. Урошевић је нагласио да су они Регионална радио и телевизија, са сликом и тоном врло квалитетно покривају Западну Србију, пола Шумадије, Београд околину и више од половине Војводине. То њихови гледаоци виде свакодневно у информативним емисијама. Имају тридесет запослених који свакодневно стижу свуда да забележе догађај, пренесу стручни савет, да похвале... Ниједан позив њихових гледалаца није одбијен. До сада су веома задовољни интересовањем својих гледалаца. Урошевић још нагласи да РТВ АС веома радо прати све догађаје у граду – разне свечаности, друштвне и културне активности, живот села, спортске догађаје и војне активности у гарнизону.
Из излагања господина Урошевића, закључили смо да су они веома задовољни када својим емисијама помажу мештанима села у Региону стручним саветима о пољопривреди, воћарству, сточарству. Нема села у општини, а доста и у Региону, да њихова камера не посети годишње по неколико пута, да забележе резултате у пољопривреди, забави и другим активностима.
У посету РТВ АС били су сви чланови ГО УВП Шабац, Ђорђе Момчиловић, Милан Бркић, Стеван Стојановић, Милица Бањац, Радмила Косановић, Илија Драгутиновић, Драги Крсмановић, Слободан Марковић и Мита Милошевић.
На крају, рекоше, веома су задовољни што су војни пензионери изабрали баш њихову медијску кућу да је посете, да је упознају и да се друже.

С.Стојановић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa