Инфо

11. јун 2020.11. јун 2020.
Муштерија увек на првом месту
ФРИЗЕРСКИ САЛОН “EXSTRA MILLE I DRAGAN”

Муштерија увек на првом месту

Данас, после седам година успешног рада, бави се мушким и женским модним фризурама и једини у граду ради шаре по глави, тзв. трибале, које су у свету хит већ годинама
Млади предузетник Драган Ђорђевић, када је постао пунолетан, преузео је фризерски салон “Exstra Mille i Dragan”. Доказ је да се вредним и упорним радом, а пре свега љубављу према послу, може постићи успех и препознатљивост у свакој делатности.
Данас, после седам година успешног рада, бави се мушким и женским модним фризурама и једини у граду ради шаре по глави, тзв. трибале, које су у свету хит већ годинама.
-Најбитније ми је да муштерија буде задовољна. Кроз рад сам стекао доста пријатеља. Често неко дође као муштерија, а касније пијемо кафе. Атмосфера у салону је пријатна што то не бих ни за шта мењао и то је једна од наших специфичности, наводи млади фризер.
Иако у истој улици послују још три салона, то не утиче на Драганов обим посла, а сматра да је разлог томе праћење модних трендова и то што све што муштерија пожеле из каталога запослени у салону и реализују. Поред тога, Ђорђевић је једини берберин у улици.
Једном месечно Драган је укључен у хуманитарну акцију за социјално угрожену децу. Такође, његове муштерије добијају картицу којом приликом следећих долазака остварују попусте, а за децу имају шишање већ од 150 динара.
Салон се налази у улици Мачванској 73, а заказивање се може обавити на број телефона 061/444 0 191

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa