Инфо

18. јун 2020.18. јун 2020.
Предвиђена значајна подршка за развој рекреативног спорта
Нови тим за Шабац

Предвиђена значајна подршка за развој рекреативног спорта

Шабац је град спорта и драго ми је да је уз сарадњу и добру организацију урађен простор за игру за наше најмлађе како из овог краја тако и из целе месне заједнице Прњавор. Нови тим у свом програму за спорт предвидео је значајну подршку за развој рекреативног спорта, који доприносе здравом животу, посебно у најранијем узрасту
Јелена Милошевић, кандидаткиња Новог тима за градоначелницу Шапца и Немања Пајић, носилац листе са представницима цркве у Прњавору обишли су нови дечији терен у насељу 6. реон. Двориште поред некадашње црквене колибе у овом насељу, на иницијативу и заједничким радом мештана и цркве, претворено је једним делом у терен за мали фудбал и кошарку.
-У сарадњи мештана насеља 6. реон и цркве урађен је спортски терен, на значај великог броја деце и њихових родитеља, јер знамо колико су спортске активности неопходне за здраво детињство. Прњавор је доказ да је место у коме се негују вредности заједништва. Шабац је град спорта и драго ми је да је уз сарадњу и добру организацију урађен простор за игру за наше најмлађе како из овог краја тако и из целе месне заједнице Прњавор. Нови тим у свом програму за спорт предвидео је значајну подршку за развој рекреативног спорта, који доприносе здравом животу, посебно у најранијем узрасту.-казала је Милошевић.
Насеље 6.реон удаљено је од центра села 6 километара и има око 200 становника. Улагањем у изградњу терена идеја је да се најмлађим суграђанима омогући безбедно места за дружење, спортске активности и здраво одрастање.
-Шести реон је део Прњавора, који има доста становника, па смо се трудили да деца која су далеко од центра Прњавора, дешавања у школи, вртића могу у слободно време да се друже. Ово је лепа прича, коју смо успели да реализујемо и то је само почетак.-рекла је Тања Чаркић, кандидаткиња за одборницу из Прњавора.
Oсим терена у плану је изградња игралишта за децу, као и реконструкција црквене колибе старе 150 година где се по завршетку радова планира одржавање сликарске колоније.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa