Инфо

18. јун 2020.18. јун 2020.
КОЦЕЉЕВА

ГРАЂАНИ БИРАЈУ ИЗМЕЂУ ДВЕ ЛИСТЕ

За локалне изборе у Коцељеви општинска изборна комисија потврдила је две листе, тако да ће грађани у недељу имати прилику да подрже листу коалиције СНС и Покрет социјалиста “Александар Вучић- За нашу децу” на којој се налази 31 кандидат за одборника у локалном парламенту, односно листу Социјалистичке партије Србије ИВИЦА ДАЧИЋ- “Социјалистичка партија Србије (СПС)” на којој су имена 29 кандидата за народне представнике.
Листу напредњака и покрета социјалиста предводи Верољуб Матић, дипломирани инж.геодезије из Коцељеве, садашњи народни посланик СНС у републичком парламенту, председник СО-е Коцељева и некадашњи први човек ове општине, док је на челу социјалиста Чедомир Јанковић, вет.мед.спец. из Коцељеве, одборник у претходном скупштинском сазиву.
Политичке странке рачунају на максимално 11.066 гласова колико је бирача уписано у бирачки списак а из општинске изборне комисије подсећају да је законски рок за проверу уписа у бирачке спискове истекао па је сада евентуална промена могућа искључиво на основу решења суда.
Сви пунолетни грађани ће гласати на 34 бирачка места у 17 насељених места општине. Најмање бирачко место, према подацима општинске изборне комисије, има 103 бирача, док их је у највећем уписано 952-оје.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa