Инфо

11. август 2011.11. авг 2011.
ШАБАЧКИ ЛЕТЊИ ФЕСТИВАЛ

ОСЕТИ СЕ СЛОБОДНИМ

У недељу почео ШЛФ а трајаће до 12. августа када ће га затворити наступ загребачке групе Психомодо поп. Град Шабац обезбедио буџет од 8.300.000 динара. Овогодишња продукција знатно озбиљнија од прошлогодишње. Хонорари извођача крећу се од 615.000 динара за реге музичара МАЦКА Б из Лондона до 50.000 динара за “Нежног Далибора“ из Врања
Шабачки летњи фестивал формиран је као пројекат Града Шапца 2003. године и као такав егзистира већ девети пут за редом поставши препознатљиви бренд нашег града, како је прошле среде 3. августа, на конференцији за новинаре у згради Градске управе, истакла Јасминка Ристивојевић, председница Организационог одбора ШЛФ, додавши да ове централне манифестације, у виду концерата у Тврђави на Старом граду, представљају један од ретких фестивала овог типа.
Прошла година је била одскочна даска и рекордна по броју посетилаца, али и по позитивним реакцијама музичких критичара и новинара који су посетили фестивал како из земље тако и из иностранства па не чуди чињеница да је ове године продукција знатно озбиљнија. Град Шабац је овога пута издвојио средства од 8. 300. 000 динара који ће овај фестивал подићи на виши ниво.
- Ове године имамо изузетно компактан програм. Шест концертних дана где ће се представити ексклузивно по први пут на фестивалу један међународни извођач реге музичар Мацка Б, Британац који је већ тридесет година најутицајнији. Тако да ће нам то бити увођење у неку већу категорију фестивала ““ рекла је Ана Лазић, продуцент ШЛФ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa