Инфо

18. јун 2020.18. јун 2020.
ЛИСТА СУВЕРЕНИСТИ – ДОСТА ЈЕ БИЛО САША РАДУЛОВИЋ

Одбранимо слободу

Покрет „Доста је било“ Саше Радуловића на парламентарним изборима заказаним за 21. јун излази под листом „Суверенисти“. На гласачким листићима наћи ће се под редним бројем 15. Један од кандидата за народног посланика у Народној Скупштини Републике Србије је и Шапчанин Петар Перић.
„Желим да се захвалим свим Шапчанима који су дали потпис подршке за кандидатуру наше листе на парламентарним изборима. Било је тешко, али смо успели да прикупимо довољан број потписа. Позивам све грађане Шапца и наше симпатизере да дају глас „Суверенистима“ и тако се изборе за бољу Србију. Позивам све Шапчане да изађу на изборе, да искористе своје грађанско право. Изборимо се заједно за интересе овог народа!
На локалним изборима у Шапцу немамо своје представнике, али сматрам да ће Шапчани бити савесни, и да неће дозволити да им неко други кроји судбину и угрожава слободу. Одбранимо демократске вредности и пружимо шансу да се Шабац и даље развија, одбранимо своју слободу“ – истакао је Петар Перић, кандидат за народног посланика на листи „Суверенисти“ покрета Доста је било.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa