Инфо

18. јун 2020.18. јун 2020.
Хуманост у време короне
ГУДМАРК ГРОУП

Хуманост у време короне

Гудмарк Гроуп, као друштвено одговорна компанија са традицијом дугом 40 година у производњи боја и лакова за примену у ентеријеру и екстеријеру, власник препознатљивог бренда Зорка Колор и дистрибутер Тиккурила боја, је показала своју хуманост на делу у најтежим тренуцима, станарима два улаза на Новом Београду, чији су станови уништени у пожару.
Својом донацијом, робом из свог асортимана, омогућила је да оштећени станови током пожара који је избио у ноћи, 21. марта 2020. године у солитеру који се налази на Булевару Милутина Миланковића, на Новом Београду, буду враћени у стање које је погодно за становање и угодан живот. Том приликом је седам особа изгубило живот, а оштећено је 26 станова.
Као фирма која негује концепт друштвено одговорног пословања и ангажовања у хуманитарним активностима, Гудмарк Гроуп се одазвао на апел те донирао робу која обухвата следеће производе:
1. Линеа дисперзиона боја за ентеријер
2. Зораглет
У име компаније донацију је предала Данијела Остојић, директорка пројектне продаје и техничке подршке.
Она је поздравила окупљене станаре и представила им компанију Гудмарк Гроуп, као фирму са дугогодишњим пословањем и преданим укључивањем у хуманитарне акције.
- Надамо се да ће наша донација материјала за молерске радове дати допринос жртвама овог пожара да се опораве и наставе даље, најбоље што могу. Узајамно помагање је једна људска вредност коју би требало сви да поседујемо, негујемо и примером покажемо колико је она битна, истакла је Данијела Остојић.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa