Инфо

25. јун 2020.25. јун 2020.
Традиционални партнер  пољопривредника Поцерине и Мачве
Млин Ковачевић У сусрет новој сезони откупа пшенице

Традиционални партнер пољопривредника Поцерине и Мачве

„Професионаланост у послу и пријатељски савез са произвођачима одувек су нам били у врху приоритета. Здраво унапређење откупних, продајних и прерађивачких капацитета и породице са којима сарађујемо деценијама, за нас су доказ сигурног пута”, каже Срђан Ковачевић
Крај шесте деценије пословања и почетак нове сезоне откупа пшенице у “Млину Ковачевић” дочекују у новим просторијама поштујући традиционалне пословне вредности. Приоритет им је као и у протеклих шездесет година добар однос са свим пословним партнерима, са акцентом на добављачима.

Поштовање
-Често понављамо да није наших произвођача, не би било ни нас. Како би показали поштовање према њиховом раду, сваке сезоне унапређујемо пословање у смислу да им што више олакшамо. Са наше стране увек могу да рачунају на транспорт робе, брз истовар, најкоректнију анализу, домаћинску атмосферу у пријатном амбијенту уз адекватно освежење и сезонска изненађења у виду награда- наводи Срђан Ковачевић, власник “Млина” којем Мачвани и Поцерци поклањају поверење деценијама, а поједине породице генерацијама.
Липолиштанска млинска прича почела је 1960. године. Данас поред млина у Липолисту, пословним сарадницима је на располагњу шест складишних центара смештајног капацитета 18.000 тона, четири магацинска простора укупне површине 2.500 квадрата и сушара у Петловачи капацитета 250тона/24сата.

Новости
-Сваке пословне године трудимо се да одемо корак даље, учинимо нешто више. Ове године новину у нашем пословању представљају малопродаје у Липолисту и Дубљу. Осмишљене су по концепту пољопривредних апотека или агродисконата, јер схватамо да без доброг и одморног домаћина нема производње. Односно, идеја је била да нашим добављачима уштедимо сваки минут времена и обезбедимо им све “од сетве до жетве” наједном месту- објашњава Срђан Ковачевић, и додаје да је за будућност у плану ширење мреже оваквих трговина, да би крај године дочекали са пет продајних места.

Повољности
Пољопривредници су навикли да у Млину за своју робу, готов новац, или одложено, могу набавити све што им је током године потребно да засеју, попрскају или нађубре своје воћарске и ратарске културе. Новину представља дистрибуција сточне хране De Heus и Продукт, а већ је позната прича о погодности отварања личног рачуна, преко којег је доступна куповина свих производа које Млин Ковачевић дистрибуира.

Професионалност
-О потребама наших пољопривредника брине 40 запослених,док комуникацију са произвођачима на терену и превоз робе са њива обављамо са 15 путничких и теретних возила, каже Срђан Ковачевић и закључује:
-Професионаланост у послу и пријатељски савез са произвођачима одувек су нам били у врху приоритета. Здраво унапређење откупних, продајних и прерађивачких капацитета и породице са којима сарађујемо деценијама, за нас су доказ сигурног пута. Поносни смо на традицију дугу шездесет година и свесни да само уз поверење пољопривредника имамо сигурну будућност.

Откупна места:
Липолист, Рибари, Змињак, Штитар, Петловача, Трбушац


Препознатљивост
Млин Ковачевић је препознатљив по откупу уљане репице, пшенице, сунцокрета, соје и кукуруза. Упоредо са откупом бави се и производњом млинских производа, складиштењем робе, прометом репроматеријала, услужним сушењем житарица, малопродајом, велепродајом и кооперацијом.


Т.Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa