Инфо

16. јул 2020.16. јул 2020.
Победа љубави  Саре  и Горана
СУДБОНОСНО ДА НА ФУДБАЛСКОМ ИГРАЛИШТУ

Победа љубави Саре и Горана

Пријатељски сусрет домаће екипе ОФК “Напредак” из Бановог Поља и гостујуће ФК “Добрава” из Вукошића, одигран 28.06. 2020. године на игралишту у Бановом Пољу, био је “више од игре”.
На самом терену, капитен домаће екипе Горан Макивић, сервисер акумлатора с поносом каже Мачванин по баби и деди је запросио изабраницу свог срца Сару Прем, оператера у кладионици из Београда. С посебним “жаром”, питао је, да ли хоће да се за њега уда, а она је одговорила потврдно
- Наша љубав започета је пре две године. Сада је крунисана браком и драго ми је због тога. Играо сам фудбал у више београдских клубова али “Напредак” из Бановог Поља је моја велика љубав којој се често враћам и увек с посебним задовољством. Тако је било и овога пута, када сам испросио Сару и она одлучила да се уда за мене, додаје Горан.
Тако су склопили брак, тек што се судија Предраг Ковачевићи из Глоговца спремао да означи почетак утакмице.
Комплетна екипа домаћина се упутила ка ивици терена, пратећи свог капитена. Он је са прстеном у руци, клекао испред своје изабранице и упутио јој судбоносно питање.
Кроз сузе радоснице Сара је одговорила ДА.
Саиграчи су срећном пару приредили праву бакљаду, а гледаоци их поздравили дуготрајним аплаузом, пише Мачва инфо.
Утакмица је одиграна по правој летњој киши, а о “пријатељству”, најбоље сведочи резултат ( 4:4) уз много неискориштених прилика за гол на обе стране.
Победила је љубав Саре и Горана, приметили су многи.
Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa