Инфо

16. јул 2020.16. јул 2020.
НОВАЈЛИЈА НА ПОЧЕТКУ
ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА 2020/21

НОВАЈЛИЈА НА ПОЧЕТКУ

Нову, четврту узастопну суперлигашку сезону, фудбалери МАЧВЕ ће започети на домаћем терену првог дана августа када им гостује ОФК БАЧКА, повратник у највиши ранг. Повратници ће бити такмаци Шапчанима и у другом колу, екипа МЕТАЛЦА ће у Горњем Милановцу дочекати „црвено-црне“.
Већ у трећем колу Шабац ће гледати шампионе. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА брани титулу и у Поцерској ће бити у трећој рунди. После овог дуела Мачва ће у Ниш, а у петом колу у Шапцу је и трећи повратник у Супер лигу НОВИ ПАЗАР.
На стадиону ПАРТИЗАНА Мачва ће гостовати у 13. колу, док ће пут Новог Сада, на мегдан ВОЈВОДИНИ у 17. рунди.
У наредном броју објавићемо комплетан и потпун распоред првог дела сезоне у проширеној Супер лиги са 20 чланова.
Тошић у Београду
Доскорашњи леви бек Мачве НЕМАЊА ТОШИЋ напустио је редове Шапчана и каријеру ће наставити у екипи Чукаричког. У Шабац је дошао из екипе Синђелића пре две сезоне, усталивши се на позицији бека. Он је и први несуђени репрезентативац директно позван из Мачве у сениорску репрезентацију после много деценија. Био је на списку играча који су требали да наступе на турниру који је касније отказан.
У Мачви наредне сезоне неће играти ни ПЕТАР ГИГИЋ, нападач који је у Шапцу био на позајмици у протеклој полусезони, а иначе је играч Партизана, каријеру наставља у мађарском Ујпешту.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa