Инфо

23. јул 2020.23. јул 2020.
Одлука у баражу
ФУДБАЛ: РЕГИОН ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

Одлука у баражу

Место попуњава најбољи тим у баражу. Два кола, три клуба одлучују о попуни места у Колубарско-мачванској зони. У случају успеха Владимираца, остаје место у Окружној лиги о чему одлучује ФС Мачванског округа
Фудбалски савез региона Западне Србије донео је одлуку о попуни једног преосталог места у Колубарско-мачваснкој зони, упражњеног после одлуке да у Српској лиги остане 18 екипа, што је омогућило и Мачви из Богатића да остане у трећем рангу. Пледирали су на епитет зонаша убски „Радник“, владимирачко „Јединство“ и досадашњи члан „Брезовица“, а иако првобитно ФСС није дозволио било какве званичне мечеве у нижим ранговима у сезони 2019/20. ипак ће на терену бити одлучено ко ће бити 16. зонаш. Најпре ће на неутралном терену одиграти меч Брезовица и Радник, а потом победника очекује, на неки начин, финале против Јединства из Владимираца, такође на неутралном „буњишту“. Датуми нису одређени још, услед ванредне ситуације у већини градова.
Оваква одлука отежава ситуацију и Фудбалском савезу Мачванског округа. Наиме, уколико Јединство буде боље у свом мечу и избори позицију у четвртом рангу, пресотаје слободно место у Окружној лиги.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa