Инфо

23. јул 2020.23. јул 2020.
Деца клуба на сцени
УКОМЕТ: ЖРК МЕДИЦИНАР

Деца клуба на сцени

Ослонац на играчице из школе клуба. Кадетске шампионке очекује значајна минутажа. Наставак клупске политике. Припреме почетком августа, ако здравствена ситуација то дозволи. Сезона јача него претходна
Шабачки МЕДИЦИНАР и претходних сезона је све већи ослонац видео у играчицама из сопствене школе, селектираним још у периоду стварања шампионског тима, а у предстојећој ће и највећи терет бити практично на „клупској деци“ предвођеној олимпијком, вишеструким најбољим играчем и стрелцем лиге и такође изданком школе шабачког рукомета Аном Радовић.
-Дугорочни план клуба је стварање играчице у школи који ће формирати базу екипе спремне на највише домете. Наше кадеткиње, најбоље у Србији пре два лета добијале су све већу минутажу на утакмицама, најбоље тренирале са првим тимом редовно, уз то играле сениорски рукомет у Првој лиги „Центар“ и стасавале на најбољи начин. Изванредно раде, у првом тиму имају најбољег узора, Ану Радовић и верујемо да су спремне. Наравно ту су и младе Александра Крстић, Милица Ракић – рекла је тренер Сандра Колаковић.
У односу на претходну сезону, Срна Сукур је појачала Наису, а Оливера Вукчевић је нови члан Јагодине, а у Шабац је дошла само чувар мреже из Београда.
-Нина Цвејић мора на операцију колена, те смо ангажовали замену. Акцент је на домаћим играчицама. Услед ситуације са короном извесни ризик је ангажовати нове играчице, јер сви планови могу да падну у воду уколико се ситуација не побољша. Наравно, састав базиран на продуктима своје школе је идеалан за буџет – истакао је председник клуба Бојан Радукић.
Уз три изузетно јаке екипе: Јагодину, Ниш и Бекамент, Супер лигу су оснажиле и два искусна повратничка тима.
-Бор и Раднички су екипе које имају искуства играња у највишем рангу, познате су играчице и свакако су клубови који заслужују место у елити. О Младом Раднику немам много информација у овом тренутку. Биће снажна лига, велики изазов. Постоји могућност да ангажујемо још једну искусну рукометашицу, али о том по том – додаје Колаковић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa