Инфо

30. јул 2020.30. јул 2020.
Полупан службени  ауто “Гласа Подриња”
НАПАД ПОД ОКРИЉЕМ НОЋИ

Полупан службени ауто “Гласа Подриња”

Под окриљем мрака, у ноћи између недеље и понедељка, неко је “храбро” разбио задње стакло на службеном аутомобилу “Гласа Подриња”.
Да возило није случајно изабрано верујемо из разлога што се налазило на обележеном паркингу “РТВ Шабац” и “Гласа Подриња” окружено бројним другим аутомобилима, далеко од улице и пешачких стаза. Поред тога, бетонска коцка, коју су починиоци искористили за разбијање, није се налазила у близини аутомобила, него на гомили удаљеној неколико десетина метара.
“Глас Подриња” се дуже од 75 година труди да о дешавањима у региону извештава објективно и договорно. Сматрамо да је овај вандалски чин индиректни напад на новинаре и покушај застрашивања. Оштећено возило новинари су користили за одлазак на терене.
Онеспособљавање возила за коришћење, као и покушај застрашивања, неће утицати на наш рад. Наставићемо да о свим важним догађајима јавност информишемо правовремено, објективно и одговорно.
Полиција је обавила увиђај и прикупила потребне доказе. Надамо се да ће овај напад бити расветљен у што краћем року, а починиоци кажњени у складу са Законом.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa