Инфо

30. јул 2020.30. јул 2020.
Mozzart испоручио  више од 20 тона  помоћи
Ковид болницама у Србији

Mozzart испоручио више од 20 тона помоћи

У акцији која је организована у читавој Србији учествовало више од 200 запослених ове компаније и бројни спортисти и друге јавне личности
Више од 20 тона свежег воћа, витаминских напитака, на хиљаде квалитетних оброка запослени Mozzarta, њих више од 200, доставили су протеклих дана у све ковид болнице у Србији. Последње у низу биле су опште болнице у Ваљеву, Шапцу, Чачку, Ужицу, Златибору, Прибоју и Пријепољу.
Ова је још једна друштвено одговорна акција компаније Mozzart. Од почетка епидемије регионални лидер у приређивању игара на срећу издвојио је више од пола милиона евра за помоћ српском здравству. Акција се реализовала у сарадњи са Министарством здравља, а подржали су је и бројни спортисти, али и друге јавне личности – Владимир Штимац, Жељко Ребрача, Дејан Томашевић, Новица Величковић...
Шабац је епидемиолошко жариште, према последњим подацима више од половине новозаражених корона вирусом у Мачванском округу је из овог града. Запослени у “црвеној зони” у Општој болници у Шапцу непрекидно раде на бризи и лечењу пацијената, под пуном медицинском опремом, без стајања.
-Компанија Mozzart испоручила нам је значајну количину свежег воћа и цеђених сокова намењених медицинском особљу са прве борбене линије, који даноноћно воде бригу о опоравку ковид позитивних пацијената у Општој болници Шабац. Сваки поклон пакет је крцат уредно аранжираним корпицама свежег воћа и цеђених сокова. Укупно 130 пакета који теже око 1,5 т испоручено је јуче у нашу установу који несумњиво, представљају додатни нутриционистички подстицај у виду витаминско-енергетске ињекције запосленима да истрају у исцрпљујућем сменском раду под заштитном опремом - поручили су из те болнице.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa