Инфо

18. август 2011.18. авг 2011.
СЕДМИ ТРКАЧКИ ДАН НА ХИПОДРОМУ У ШАПЦУ

АРТИСТУ МЕМОРИЈАЛ

Министар Предраг Марковић уручио победнички пехар Слободану Тешићу, власнику једног од најбољих српских коња. Мињин меморијал Каменом, двогодцу Горана Гагића из Богатића. Парада приплодних кобила, нове шабачке ергеле. Бројну публику у врелом дану забављали мали волтижери, падобранац, моторни змајеви, а најлепши шешир, носила Каролина Тол из Пољске
По изузетно топлом времену у пет галопских и једној галопској трци у сулкама, прошле недеље на Шабачком хиподрому, седмог тркачког дана учествовало је шездесет коња.
У трци дана “Меморијал краља Александра“ победио је петогоди Артисто из штале “Тешић“. Артиста је јахао Илић, а власништво је Слободана Тешића из Београда. Њему је Предраг Марковић, министар културе и информисања у Влади Србије уручио победнички пехар у друштву доктора Слободана Мирковића, председника Скупштине града Шапца и осталих званичника шабачког хиподрома. Победнику су припале и друге награде.
Трка дана била је изузетно узбудљива, а бољи познаваоци овог спорта кажу да је било ко други победио не би било изненађење. Напоменимо и то да је старт машина била пуна, баш као и трибине шабачког хиподрома.
Друго место освојио је Кид Фрст, власника и јахача Тике Вујковића. Трећи је био Иво Џима са Јовановићем у седлу, власништво штале Антилоп, а четврти Италос са Атанасовим у седлу.
Трка, како су је назвали за славу и незаборав ( Меморијал краља Александра“) трчана је на 2.400 метара, по четврти пут у Шапцу. Стаза је била мека, удобна и безбедна.
У трећој трци овог дана “Меморијалу Миомире Миње Кнежевић“ на 1.350 метара за двогоде коње, победио је Камени, власника Горана Гагића из Богатића. Јахао га је један од најбољих српских џокеја Ђорђе Перовић, а у тренингу је код Душана Пајића, у ергели Сурчин.
Друго место освојио је Ериксон са Московим у седлу, треће Мy Ирон, а четврто Астана.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa