Инфо

18. август 2011.18. авг 2011.
ЛЕТЊЕ ШКОЛЕ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

УЧЕЊЕ КРОЗ ЗАБАВУ У ЛОНДОНУ

Компанија “Тхе Енглисх Боок“ у Србији постоји већ седамнаест година. Посебно одељење посвећено организовању летњих школа енглеског језика у иностранству. За своје полазнике, како наводе, бирају најбоље што може да се добије у Великој Британији. Кроз игру и забаву деци омогућено учење енглеског језика, упознавање са културно историјским знаменитостима места у ком бораве и можда најбитније, повезивање и размена искустава са вршњациам из целог света. Од овог лета почео са радом и камп у нашој земљи
Пре скоро две деценије, када је избор уџбеника за енглески језик у Србији био знатно мањи него данас, енглез Ричард Браун (Рицхард Броњн) отворио је у Београду инострано заступништво за набавку и дистрибуцију књига на енглеском језику “Тхе Енглисх боок“. Неколико година касније, делатност фирме је проширена. У склопу већ постојећих активности, организовано је ново одељење чији је примарни задатак организовање летњих школа и кампова енглеског језика у иностранству.
- “Тхе Енглисх боок“ је почео да ради пре 17 година, тачније, 1993. Наша основна делатност је била издавање уџбеника. Српско тржиште је тада било доста сиромашније по том питању. Поред тога, за Београд сам се одлучио јер је цео живот то мој други град. Рођен сам у Енглеској, али ми је мајка Београђанка па сам свако лето проводио овде. Пет година након оснивања фирме, решили смо да нашу делатност проширимо на образовни туризам ““ каже Ричард Браун.
Могућност да преко “Тхе Енглисх Боок“ отпутују у Велику Британију на почетку су имали само они који су преко ове фирме набављали књиге. Међутим, неколико година касније цела прича поприма озбиљније оквире.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa