Инфо

13. август 2020.13. авг 2020.
КРИВИНА У ОГЛЕДАЛУ

Отворено писмо др Пајићу

Извињавам се што морам одмах, онако међу ребра, али стварно не могу а да не Вам не поставим питање – Како вас није срамота?
Колико год дуго човек пратио политичку ситуацију у земљи и на локалу, човек никада не може да буде у толикој мери спреман на гадости и простаклуке које се премињују у тој политичкој арени. Конференција за штампу на коју по добром старом кукавичком односу Српска напредна странка није позвала све шабачке медије и новинаре, већ само неке, прави је доказ колико ова странка и Ви вређате интелигенцију сопствених бирача. Зашто сопствених? Па, зато што се по уходаном маниру СНС, функционери ове партије обраћају само својим бирачима. Овога пута сте се, међутим, добро преварили и да смо нормално друштво сами себе би изопштили из политике и битисања на политичкој сцени за вјек и вјекове, што Вам ја свакако од срца не желим. Док сте Ви ту где јесте, то је набољи доказ за сваку реч коју сам о СНС икада написао.
А, шта се то толико страшно десило на конференцији за штампу др Пајића. Ви сте, као кандидат за градоначелника Шапца, оптужили актуелног градоначелника Небојшу Зеленовића да је крив зато што није прогласио ванредну ситуацију десет дана раније!!!??? Чекајте, сви одреда, од Прворођеног, преко оног отимача послова женама у Ћуприји, до локалних напредњака сте оптужили Зеленовића да је измислио ванредну ситуацију како би још који дан остао на власти. Оптужили су Зеленовића да је измислио и епидемију. Коронавирус је покварила напредњачке планове да уживају у плодовима своје изборне крађе, па је кривац пронађен у Зеленовићу.
Дакле, Зеленовић је измислио ванредну ситуацију, тако сте причали. Напредњаци су, даље, одбили да пошаљу представника Завода за јавно здравље на седницу Штаба за ванредне ситуације града Шапца на којој је гласано за увођење ванредне ситуације, коју је Зеленовић измислио да би остао на власти, али је није увео десет дана раније. И не само то, него представник Болнице у Штабу за ванредне ситуације био је уздржан приликом тог истог гласања. На седници Склупштине града, сви редом напредњаци, поново су оптужили градоначелника да измишља ванредну ситуацију да би остао на функцији још неки дан. И онда као шлаг на торту , Ви др Пајићу кажете да је Зеленовић закаснио са увођењем ванредне ситуације.
У свом безобразлику др Пајићу, идете даље и оптужујете Зеленовића да је крив за масовно заражавање Шапчана и за све смртне исходе тим поводом у нашем граду. Ја нисам Зеленовићев адвокат, али верујем за себе да сам здраворазумско биће које мислим својом главом и да нема тог Зеленовића или др Пајића који ме могу убедити у нешто што није истина и чињеница. А, истина и чињеница је да је сте Ви др Пајићу попут, да не кажем чега, ћутали и крили се са коронавирусом, сада не знам тачно да ли седам или десет дана. То нису чаршијске приче, већ изјава министра, којег Ви докторе одбојке саветујете, Младена Шарчевића. Министар просвете је сам рекао у изјави Куриру да Вас је он буквално отерао код лекара и на тестирање. У међувремену сте заразили своју породицу, али и многе друге породице, да не понављамо – зубара, аутомеханичара и Бог те пиута кога све.
И сада Ви, такви кави сте, држите лекције некоме. Како Вас није срамота, поново се питам. Да ли је иједна реченица коју сте прочитали лаж или кампања? Истина је чудо, као што је истина да у Шапцу није било довољно ПЦР тестова, да су кадрови СНС најпре предложили затварање Јазакија на две недеље, а онда после рибања Ане Брнабић, брже боље два сата касније кориговали своје мишљење, да сте ћутали када сте били заражени и ширили заразу. Истина је и то да је у Шапцу била организована седница Главног одбора Демократске странке, али је истина и да на њој ниједан члан није заражен, то је тек лако проверљиво.
Господине др Пајићу, није срамота бити болестан, срамота је лагати и радити у политици то што ви радите. У једној ствари сте се прешли. Следите матрицу понашања Вашег шефа према становницима Србије, али нити сте Ви Александар Вучић, нити је народ толико глуп и луд колико ви мислите. И да не буде после да нешто нисте рекли, остао је запис телевизије КЦН Запад на Јутјубу где се може јасно видети да сте рекли то што сте рекли.
И још нешто др Пајићу, нешто нисте изгледали добро на снимку. То се види из авиона. Ни маску њисте држали на правилан начин, као што су то учинили ваши коповереници СНС у Шапцу др Бирманчевић и Мићић. Маска се носи и преко носа. Знамо да вас боли уво за околину, него вам велим због Вас. Антитела не трају, како каже струка, дуже од шест месеци. Од срца вам желим добро здравље, али за то није довољна само нечија жеља, већ да се тако и понашате.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa