Инфо

13. август 2020.13. авг 2020.
Млад тим за високе домете
РУКОМЕТ: РК МЕТАЛОПЛАСТИКА

Млад тим за високе домете

Припреме у Шапцу, здравствена ситуација „кроји“ план рада. Подмлађена екипа, али амбиције нису уммањене. Куп први званични изазов
Као некада, рукометаши МЕТАЛОПЛАСТИКЕ у наредне изазове крећу из Соколане (некада Партизана). На отвореном терену тренер Вуковић је извршио прозивку првотимаца чиме је започео небични припремни процес, потпуно „у власти“ епидемиолошких ризика. Рад у мањим групама, неодређен план уласка у дворану, евентуалних припремних мечева.
-Све је необично, али се морамо прилагодити. Момцима сам рекао да морају бити одговорни, јер смо колектив, један ако се зарази, сви смо у проблему. Радимо у Шапцу, напољу, Соколана и Градски стадион, све остало је условљено одлукама надлежних. Пружићемо још више прилике младим играчима наше школе, јер верујем да стварно добро момци раде и да имају потенцијал. Очекују нас прво кондиционе припреме, а потом техничко-тактички део. Најважније резултатски је пролеће 2021. и сви ће имати прилику да покажу јесу ли кадри за велике мечеве – рекао је тренер Вуковић.
У Металопластици више нису: Јандрић, Милић, Гојковић, Чагаљ, Матичић, А. Бабић, Кљајић. Конкуренцију су појачали: Лисица (Кикинда), Срдановић (Леотар) и Јевтић (Бијељина). Крајем септембра „плаве“ очекује финални турнир Купа где су амбиције највише.
-Велика пауза је иза нас, али мислим да су момци радили како би остали у форми. Имамо добар тим, добре момке и верујем да можемо много. Остао сам јер се лепо осећам овде и јер верујем у успехе. Радићемо напорно и предано – обећава искусни Дејан Бабић.
После дуге паузе, поечтак припрема је донео веће задовољство.
-Недостајала нам је лопта, утакмице, али смо радили индивидуално на физичкој спреми, желимо добре резултате и много тога корисног може да се уради и пре уласка у салу. Надам се да нас чека сезона без прекида и добра резултатски – додаје Ђорђе Писарић и млад и искусан првотимац Шапчана.
Куп је 26 и 27. септембра, почетком октобра стартује Супер лига, а званичних информација о формату и одигравању СЕХА лиге још нема.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa