Инфо

27. август 2020.27. авг 2020.
Отворено писмо сматрам  политичким памфлетом
РЕАГОВАЊЕ КОМАНДАНТА ШТАВА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА ШАПЦА НЕБОЈШЕ ЗЕЛЕНОВИЋА, НА ОТВОРЕНО ПИСМО В.Д. ДИРЕКТОРА ЗЗЈ З ШАПЦА, ДОКТОРА БРАНКА М. ВУЈКОВИЋА

Отворено писмо сматрам политичким памфлетом

Од избора су ми важнији људски животи, стога је боље да све мере заштите од ковида 19 и дуже трају, јер је тако сигурност од оболевања од ове опасне заразе већа, истакао између осталог командант Штаба за ванредне ситуације Града Шапца Небојша Зеленовић, на уобичајеној конференцији за штампу испред градске куће
Актуелни градоначелник Шапца, који је и командант Штаба за ванредне ситуације Града, Небојша Зеленовић, реагујући на отворено писмо, које му је упутио доктор Бранко М. Вујковић, потписан као вршилац дужности директора Завода за јавно здравље Шапца, на протеклог уторка одржаној конференцији за новинаре, испред градске куће, најпре је потврдио да је писмо добио, а сматра га “политичким памфлетом СНС” иза кога осим аутора стоји, кандидат за градоначелника из редова СНС Александар Пајић.
То га није изненадило, будући да је део укупне “хајке”, против њега која долази из противничког политичког табора (СНС).
Зеленовић је додао да му многи наводи из писма нису јасни, као примера ради констатација из писма “Имате још времена да укинете ванредну ситуацију, да не бисте угрозили здравље деце и наставног кадра, мешањем два догађаја високог ризика”.
Њему су, испред свега животи људи, важнији од било каквих избора. Нажалост, истиче да се упоредо са борбом против опасног вируса, бори и са лажима СНС.
Команданту Штаба за ванредне ситуације Града Шапца, није јасно како то “бехатонизација” Шапца, борба за “Плућа Града” и подела “лековитих” пакета са пропагандним флајерима, како се између осталог наводи у писму, могу бити контрапродуктивни у борби против заразе.
Уочавајући и сам да се здравствена ситуација у Граду, када је ковид 19 у питању, стално побољшава, обећао је укидање ванредне ситуације до краја ове недеље. Наравно, ситуација око опасне заразе се стално прати и мере заштите остају на снази, као укупна борба против короне.
- Избора се не плаши, чак шта више жељно их ишчекује, наравно уз превасходну борбу против корона вируса, констатовао је Зеленовић.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa