Инфо

18. август 2011.18. авг 2011.
ОДЕЉЕЊЕ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ

ОПОМЕНА ПА ПРИЈАВА

Ненад Илић, руководилац групе одељења комуналне полиције, каже да су наши суграђани донекле упућени у надлежности комуналне полиције, јер им и сам назив говори да се баве комуналним делатностима. Ипак, сматра да мало наших људи уопште поступа по било каквим правилима и законима, али да је проблем и у информисаности.
- Мислим да наш народ бира јако лош извор информација на тај начин што ће се прво обратити комшији када има неки проблем. Имали смо пример да лице дође да нам поднесе пријаву везану за то да у килограму шећера који је купио у продавници нема килограм шећера. Комунална полиција, на основу Закона о комуналној полицији, има надлежност искључиво над одлукама града. Ми поступамо на тај начин да сарађујемо са свим осталим органима. Комунална полиција има широк спектар делатности и интегрисана је тамо где остале службе нису. Њом је попуњена празнина између свих осталих служби- објашњава Илић.
Он каже да највише посла има око заузећа јевних површина као и око њиховог прљања и оштећења. Плакатирање наводи као један од највећих проблема са којима се срећу. Често реагују и када је у питању радно време угоститељских објеката, као и ванпијачна продаја.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa