Инфо

3. септембар 2020.3. сеп 2020.
Радови у  Радничкој улици

Радови у Радничкој улици

У току су радови на изградњи 120 метара тротоара и ивичњака у Радничкој улици у насељу Живинарник. Предвиђено је да ова улица добије пешачку стазу, зелену површину, обележана места за пркирање као и додатан број паркинг места.
-Генерално живот у овом крају опредељује пијаца Живинарник. Велики број грађана долази овде сваког дана Идеја је да олакшамо живот свима, да олакшамо грађанима да безбедно дођу до пијаце, да имају где да оставе свој аутомобил. Радничкој улици недостају паркинг места. Током читавог дана грађанима који овде живе је заузета улица. Сада са бољим уређењем тротоара, квалитетнијим и већим бројем паркинг места, очекујем да ће сви бити задовољни и да ће се квалитет живота побољшати- рекао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
Он је овом приликом изјавио да постоји идејни план за уређење пијаце Живинарник.
-То захтева измештање организације паркирања испред Максија и уређење пијаце на други начин. Идеја је да се направе нова паркинг места, како би Улица Жике Поповић могла да буде двосмерна. Такође почетак Радничке улице ће попримити потпуно нов изглед каже Зеленовић и додаје:
-Имамо много лепих и добрих ствари које треба да урадимо заједно. Да би дошло до реализације грађани треба да изађу 5. септембра на изборе, нарочито грађани из овог краја. Верујем да у Шапцу постоји већина људи који имају потребу да одбране нормалан живот.
И грађани у овом крају су веома задовољни овим радовима, који ће им скупа обезбедити комфорнији живот.
-Ови радови нам изузетно значе, јер је улица урађена још шездесетих година. Било је ту извесних проблема са коловозом. Међутим, реконструкција је урађена 2004. године. Чекамо да се заврше и тротоари. Ја се захваљујем Градској управи што у сарадњи са грађанима жели да нам обезбеде бољи и практичнији и уљуднији дом- рекао је мештанин Ђорђе Петровић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa