Инфо

3. септембар 2020.3. сеп 2020.
Подељене маске  и средства за  дезинфекцију  шабачким школама

Подељене маске и средства за дезинфекцију шабачким школама

Прошлог петка маске и средства за дезинфекцију уручене су представницима основних и средњих школа на територији града Шапца. Град је обезбедио по три памучне маске за све ђаке, наставнике и ненаставно особље.
-Шабац је потпуно спреман за почетак нове школске године. Обезбедили смо маске за 13 основних и седам средњих школа. Укупно смо набавили 46.200 маски. Поред тога обезбедили смо дезинфекцију свих школских објеката и сва потребна дезинфекциона средства. Град се потрудио да свима изађе у сусрет. Верујемо да ћемо на тај начин растеретити буџет родитеља, јер неће морати да троше свој новац - казао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић испред Одељења за комунално инспекцијске и стамбене послове где је организована подела.
Поред маски и средстава за дезинфекцију ученици су добити и брошуру, путем које могу да се информишу како треба да се понашају у новим околностима.
-Заиста се трудимо да на сваки начин олакшамо свим ђацима полазак у школу. Маске ће помоћи не само да ученици обезбеде сигурност за сопствено здравље, него и здравље својих другара. Ово је само један од начина на који можемо да помогнемо и обезбедимо сигурније услове за све ученике- рекла је начелница Одељења за друштвене делатности Татјана Марковић.



Драгослав Павловић, директор ОШ “Вук Краџић“ каже да им ова помоћ много значи.
-Наша школа је потпуно спремна за почетак нове школске године. Ове године наставу ће похађати 650 ученика од којих 80 првака. Предузели смо све мере у вези са организациjoм образовно васпитног рада. Свака подршка нам много значи како од државе тако и од града- рекао је Павловић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa