Инфо

3. септембар 2020.3. сеп 2020.
Додељени  сертификати
Завршена обука за незапослене у Центру стручно усавршавање

Додељени сертификати

Обука за незапослене у ЦСУ. Сарадња са шабачком компанијом „Галеб“. Теоријски и практични део. Стицање нових знања и вештина. Лакше до посла
Полазницима Основне информатичке обуке на рачунарима и Обуке за рад на CNC машини у Центру за стручно усавршавање додељени су сертификати о успешно завршеној едукацији.
Поменути програм за незапослене са територије града Шапца реализован је по акредитацији за образовање одраслих Центра за стручно усавршавање у сарадњи са локалном самоуправом.



Основни циљ је да полазници обуке стицањем сертификата, односно потребних знања и вештина буду конкурентни на тржишту рада и лакше пронађу посао.
-Морам да истакнем да су од почетка реализације програма неки од полазника већ пронашли посао, што нас радује. У сарадњи са компанијом “Галеб” реализујемо обуку на CNC глодалици - рекао је директор Центра за стручно усавршавање Бранко Филиповић.
Шабачка фирма “Галеб” пружила је потпору стручном оспособљавању кроз практични део наставе. Надају се да ће у наредном периоду бити део сличних пројеката и стручног оспособљавања кадрова.
-Наша компанија је спремна да подржи и теоријску и практичну наставу за занимања у области електро-машинства, јер сматрамо да су она тренутно дефицитарна, те је важно да постоје обуке за њих не само када је у питању град, него и шире - истиче Наташа Марковић генерални директор компаније “Галеб”.
М. Ж.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa