Инфо

18. август 2011.18. авг 2011.
МИС ЛЕТА ЗЛАТИБОР 2011

ПОБЕДИЛА ЛЕПА ЈЕЦА ИЗ КРАГУЈЕВЦА

Шапчани увесељавали лепотице. После проглашења победница и доделе ленти у препуном Денсинг клубу хотела „Палисад“ журка је трајала до раних јутарњих часова
Традиционалани избор за „Мис лета ““ Златибор 2011“, који је одржан у четвртак 11. августа, у организацији Туристичке организације Златибора окупио је девојке из целе Србије, Београда, Ниша, Пожаревца, Смедерева, Краљева, Чачка, Ужица, Крагујевца, са Златибора ... Била је и једна учесница из Македоније, то је шенаестогодишња, Ангела Митровска из Куманова. Тако је спектакл у златиборском хотелу „Палисад“, који је био и генерални покровитељ ове манифестације лепоте и младости, имао и интернационални карактер.
Овог пута избор на Златибору, одржан под слоганом: „Најлепше девојке Србије на најлепшој српској планини“, окупио је осамнаест девојака. Титулу „Мис лета ““ Златибор 2011“ освојила је Јелена Јеремић (20 година) студенткиња из Крагујевца. Прва пратиља је била, Александра Докнић (17) из Пожаревца, а друга пратиља ““ Невена Шимшић (23) из Ужица. Поред ове три главне награде жири је доделио још две. „Мис шарма“ је постала Винка Жунић (20) са Златибора, а „мис публике“ Јерина Милосављев (19) из Пожаревца.


Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa