Инфо

10. септембар 2020.10. сеп 2020.
ВЕЛИКИ БРОЈ НЕПРАВИЛНОСТИ НА ГЛАСАЊУ 5. СЕПТЕМБРА

Више напада на екипе Телевизије Шабац

Изборни дан у Шапцу обележио је читав низ неправилности коју су свакако утицали на ток гласања.
Ограман број џипова и скупоцених аутомобиле је у суботу преплавило наш град, као и велики број крупних људи који су били стационирани на неколико локација по граду и селима.
Током целог дана пристизале су информације о куповини гласова, а новинарске екипе из Шапца и Београда обилазиле су све спорне локације. Том прилико, у Поцерском Причиновићу, забележен је и напада на екипу Телевизије Шабац којом приликом је могао да страда сниматељ Жарко Николић. Са њим је била колегиница Исидора Ковачевић која је цео напад забележила мобилним телефоном.
Представницима Телевизије Шабац је прећено и испред гласачког места у Основној школи “Лаза К. Лазаревић”.
Испред бирачког места у ОШ “Лаза К. Лазаревић“ постављене су столице где су седели чланови СНС-а, између осталог и директор Пољопривредне стручне и саветодавне службе, који пролазнике заустављају, снимиле су камере ТВ Шапца, сниматељу је прећено.
Током изборног дана у Шапцу забележено је на неколико места да су бирачи гласали јавно, а на удаљености већој од 50 метара од биралишта примећени су људи који су плаћали гласове. Такође, забележено је групно довођење припадника ромске популације на бирачка места.
Више грађана је враћено због невалидних докумената који су неопходни за идентификацију приликом гласања.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa