Инфо

10. септембар 2020.10. сеп 2020.
Нова књига Јелице Грегановић  „Живот за понети“ у продаји
ЛАГУНА вам представља

Нова књига Јелице Грегановић „Живот за понети“ у продаји

Од ауторке бестселера „Осмех за сваки дан“ и „Зовем се Мама“ Јелице Грегановић стиже нова књига прича „Живот за понети“.
Кажу да није лако у свакодневним животним мукама препознати и нешто смешно, видети сопствене грешке и насмејати се, не само на ситуацију која нас задеси, него и на свој рачун, а Јелица то чини природно. Она се, наизглед опуштено, на сав глас смеје ономе што нам се дешава. А то није увек једноставно, и сматра се за врхунско достигнуће.

ПОКОЛН КЊИГЕ ЗА ЧИТАОЦЕ „ГЛАСА ПОДРИЊА“
Најбржа два читаоца која однесу најновији број „Гласа Подриња“ у Лагунину књижару у улици Господара Јеврема 18, добиће на поклон књиге.


У књизи „Живот за понети“ налази се много корисних, дубоких, животних савета, вешто скривених у наизглед лаганом штиву, које се чита у даху.
„’Живот за понети’ су приче о животу који је само наизглед остао иза нас, о животу који управо живимо и ономе што једва чекамо да доживимо. Приче о животу који са собом носимо у џеповима сећања и надања, о ономе што нас спаја, чинећи наша живљења јединственом, непоновљивом појавом. ’Живот за понети’ је књига о животу живота и осмеха вредном“, рекла нам је ауторка Јелица Грегановић.
Ово су приче које ће вас насмејати, које ће вас инспирисати, које ћете препричавати и волети. „Живот за понети“ можете пронаћи у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари www.delfi.rs и на сајту www.laguna.rs

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa