Инфо

10. септембар 2020.10. сеп 2020.
одликаши ашк темпа: првенство Србије сениори

одликаши ашк темпа: првенство Србије сениори

АТЛЕТИКА

Девет медаља

Мачва од викенда има девет освајача медаља у сениорској атлетској конкуренцији у Србији. На Првенству државе у Новом Пазару, АЛЕКСАНДАР ГРНОВИЋ (Спринт Бадовинци) постао је шампион у дисциплини 110 метара са препонама и у скоку мотка, док је у скоку удаљ заслужио овај пут бронзу. Његов клупски друг ЂОРЂЕ ЈОВАНОВИЋ је вицешампион мотке.
АШК Темпо се може похвалити са четири одличја. КАТАРИНА ГАЧЕВИЋ је вицешампин у бацању диска, а до „сребрног“ сна стигле су и ТАМАРА ПАВЛОВИЋ, кладиво, и МИЛИЦА ПОЗНАНОВИЋ, кугла. АЛЕКСАНДРА ПАВЛОВИЋ је трећа у бацању кладива у Србији.
У исто време у Сремској Митровици је приређен „Меморијал Михајло Мика Шврака“ где су у различитим старосним категоријама Шапчани освојили више одличја. Шампион је НЕМАЊА ТАДИЋ (Цер), најбржи на 100 метара а Тодоровић (Цер) на 1000. ТЕОДОР АНТИЋ (АШК Темпо) је вицешампион на 1.000 метара, док су бронзе освојили његовие клупске колегинице и колеге ДУЊА МАКСИМОВИЋ НА 600 метара, ЛУКА ЉУБИНКОВИЋ (1.000 метара) и МИЛИВОЈ ЋИРИЋ (копље).

Жељко и Ђорђе у Турској
Атлетско Првенство Балкана за јуниоре младе представнике краљице спортова очекује током викенда у Истанбулу, а у саставу репрезентације Србије биће и два члана овдашњих клубова.
ЖЕЉКО ТОДОРОВИЋ, чланк клуба „Цер“ , носиће дрес Србије у дисциплинама 3.000 метара стипл и 5 км. Он се тренеру наметнуо титулом на Првенству Србије где је био најмлађи учесник у својој категорији. Уз њега, под заставом своје државе у Турској наступа и ЂОРЂЕ ЈОВАНОВИЋ, вишебојац из редова бадовиначког „Спринта“, такође шампион Србије у овој категорији.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa