Инфо

17. септембар 2020.17. сеп 2020.
Фини неки људи у  Западној Србији
САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС У ШАПЦУ

Фини неки људи у Западној Србији

Градски одбор Српске напредне странке Шабац саопштио је да је на састанку са представницима Западне Србије постигнут договор о програмским циљевима за добробит свих грађана Шапца.
На састанку се, сако су саопштили, разговарало о могућој коалицији у Шапцу и усклађивању изборних програма у интересу грађана.
- Током сусрета, који је протекао у конструктивној атмосфери, није било речи о расподели власти нити именовањима, већ се говорило искључиво о стварању што повољнијих услова за економски развој града, процени потенцијала за улагања, привлачењу домаћих и страних инвеститора, развоју приградских и сеоских подручја, као и предлозима за спровођење социјалне и здравствене политике. Посебно истичемо да ће један од главних приоритета нове власти бити стварање услова и мотивисање младих да остану у Шапцу и ту граде своју будућност – стоји у саопштењу СНС.
ГО СНС истиче да је потенцијал за разговоре са представницима Западне Србије препознат у чињеници да је Западна Србија признала резултате поновљених избора у Шапцу што је оцењено као политички коректно.
- Иако је договором Српске напредне странке и Западне Србије о програмским циљевима промовисана нова скупштинска већина, отворено позивамо и све остале изабране представнике грађана, пре свега представнике мањина, који чине део новог скупштинског сазива, да нам се придруже – закључили су напредњаци.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa