Инфо

17. септембар 2020.17. сеп 2020.
Згрожени смо
ИНИЦИЈАТИВА СЕЛО ГРАД

Згрожени смо

Иницијатива „Село – град“ саопштава да је крајње згрожена поступком покрета „Западна Србија“, њиховим признавањем резултата избора састанаком са представницима Српске напредне странке.
- Доскорашњи део владајуће коалиције, покрет „Западна Србија“ показао је да жели да учествује у криминалу који спроводи Српска напредна странка, те преварио све гласаче који су им дали подршку мислећи да је „Западна Србија“, на челу са Немањом Пајићем, озбиљан покрет који жели добро свим Шапчанима саопштава Иницијатива.
Ова организација је отворено позвала све гласаче да на изборима који ће по свему судећи, бити поновљени, свој глас дају листи Небојше Зеленовића “Шабац је наш” и тако одбране нормалност и слободу коју становници Шапца заслужују.
- Никада нећемо разумети политичке организације којима је толико стало до власти, те су спремни да због својих интереса сарађују и са најопаснијим криминалцима који управљају Српском напредном странком у Шапцу. Покрет „Западна Србија“ окренуо је леђа и преварио све своје гласаче који очигледно не подржавају криминалну политику СНС-а. Слободни Шапчани заслужују фер и поштене изборе, заслужују поштену власт, нормалан и достојанствен живот. Бранићемо изборну вољу Шапчана и борити се до самог краја, како против организације као што је Српска напредна странка, која у својим редовима има криминалце, тако и против оних који су одлучили да сарађују са криминалцима – пише у саопштењу.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa