Инфо

17. септембар 2020.17. сеп 2020.
“Играј за Космет”у Богатићу
ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ

“Играј за Космет”у Богатићу

Одржано је и такмичење заинтересованих момака и девојака у више хајдучких дисциплина: надвлачење клипка, бацање камена с рамена и скок у даљ из места. Радио је и луна парк, а сав приход од укупних активности, одлази као помоћ вишечланим српским породицама и светињама на Косову и Метохији
Мачвани су исказали своју хуманост, прошле суботе у дворишту цркве Рођења Пресвете Богородице у Богатићу, где је хуманитарна организација Сви за Космет организовала хуманитарно дружење “Играј за Космет”.
У врло пријатној и опуштеној атмосфери, културно-уметнички програм су испуниле чланице хора “Мачвански” и Фолклорног ансамбла “Ђидо”. Одржано је и такмичење заинтересованих момака и девојака у више хајдучких дисциплина: надвлачење клипка, бацање камена с рамена и скок у даљ из места. Радио је и луна парк, а сав приход од укупних активности, одлази као помоћ вишечланим српским породицама и светињама на Косову и Метохији.
Хуманитарна организација “Сви за Космет”, постоји две деценије и за то време организовали су бројне, успешне акције са основним циљем помоћи српском народу и светињама на Косову и Метохији. Тај циљ је прошле суботе у најбољем расположењу реализован и у Богатићу.
Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa