Инфо

17. септембар 2020.17. сеп 2020.
Сложне комшије офарбале зграде
НОВА АКТИВНОСТ У БАНСКОЈ БАРИ

Сложне комшије офарбале зграде

Протеклог викенда су се организовали и офарбали доњи део улаза осам и десет у Др Андре Јовановића. Део здраге је добио нови изглед, а станари су имали разумевање за један од графита – БЦС (Бара центар сцета), који је својеврмено настао на згради број осам
У неколико наврата писали смо о комсијама у насељу Бенска бара. Стицајем околности и због изградње новог парка у овом насељу, комшилук је постао оно право, што би рекли.
Комшије воде рачуна, колико је у њиховој моћи о парку, који је већ био мета вандала када је и даље непознат починилац бацио Молотовљеве коктеле у интерактивно брдо. Спречили су неколико заказаних туча у овом насељу. Заливају биљке и редовно чисте овај простор.
Протеклог викенда су се организовали и офарбали доњи део улаза осам и десет у Др Андре Јовановића. Део здраге је добио нови изглед, а станари су имали разумевање за један од графита – БЦС (Бара центар сцета), који је својеврмено настао на згради број осам.
Сами су се организовали и урадили мали посао који пуно говори о свима њима. За време рада се чак није говорило ни о политици и изузем појединих комшијских острашћених погледа и коментара на тему „чији су рто плаћеници и идиоти“, све је протекло у најбољем реду.
Наравно да је било и оних који су се овога пута „извукли“, али веома брзо биће прилике да се и они укључе у нове изазове. Станари најављују да ће засадити још неколико стабала, али и покушати да санирају једно степениште.
Иначе, ноизграђени парк у насељу Бенска бара је постао за кратко време главна атракција у Шапцу. На десети деце свих узраста свакодневно борави у њему, за разлику од ситуација када је тај део служио за ноћне журке под прозорима станара.

Оно што свакако превазилази бригу станара је њихова немоћ да се старија деца одговорније понашају према инвентару овог парка, јер је већ страдала једна од љуљашки


Оно што свакако превазилази бригу станара је њихова немоћ да се старија деца одговорније понашају према инвентару овог парка, јер је већ страдала једна од љуљашки. Градска власт би требало овај парк да сачува тако што би ангажовала чувара парка који би водио рачуна да не долази до уништавања тек саграђеног парка.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa