Инфо

1. септембар 2011.1. сеп 2011.
СТАРИ ГРАД

ЕКО ФЕСТ

Прошле суботе у организацији неформалне групе „Арт патрола“, а под покровитељством Удружења грађана „Светионик“ из Лознице и Удружења грађана „Светлост“ из Шапца, одржан је „Еко фест“. Пројекат подржало Министарство омладине и спорта
На Старом граду испред Ривер цлуб-а прошле суботе, од два сата по подне до осам сати увече, неформална група младих људи „Арт патрола“ одржала је „Еко фест“ који је замишљен као једнодневна активност. Циљ целог пројекта, који је подржало и Министарство омладине и спорта, била је промоција заштите животне средине и одрживог развоја.
Реализација пројекта кренула је од недавне анкете „За шта су млади највише заинтересовани“. Дошло се до закључка да младе Шапчане највише привлачи цртање и сликање тако да је то била једна од три суботње радионице поред вајања и салсе.
- Тема је „Екологија ““ да живи развој“. Учесници радионица требали би да буду млади између 15 и 20 година, али, наравно, дозвољено је и млађима и старијим особама који су вољни да се данас прикључе самом пројекту. Обезбеђени су модератори и сав потребан материјал, а почетком септембра, највероватније шестог, од 17 до 20 часова у Културном центру биће реализована изложба радова са данашњих радионица. Оне ће бити пропраћене видео записом са радионице салсе и музике ““ рекао је Андреј Брадоњић, тим лидер „Арт патроле“.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa