Инфо

17. септембар 2020.17. сеп 2020.
емил николић

емил николић

ВАТЕРПОЛО: ВК „ШАБАЦ“

МАГНЕТ НАЈВИШИХ АМБИЦИЈА

Услови за рад и највише амбиције мотивисале новајлије да одаберу Шабац. Тренер наглашава циљ борбе за два трофеја и верује у добар старт. Први меч без публике, сви се надају и последњи
Свако од новајлија у Ватерполо клубу ШАБАЦ имао је понуде из више клубова, али су у летње дане донели одлуку да одаберу баш редове шампиона Србије и финалисте Купа. Како истичу, није су их мотивисали само досадашњи успеси, већ вера у будућност и перспективе развоја.
-Играо сам у Мишколцу који, по мени, у Мађарској има најбоље услове, а на Градском базену су у том рангу. Упознао сам тим, видим велики потенцијал и у српски ватерполо сам се вратио како би се борио за трофеје. Уверен сам да у Шапцу то могу остварити и учинићу све да дам значајан допринос – истакао је репрезентативац ОГЊЕН СТОЈАНОВИЋ.
Херцегновски ЈАДРАН је један од највећих клубова региона, претендент на европске трофеје, финалиста ЛЕН купа у претходној сезони. За рођеног Новљанина ФИЛИПА ГАРДАШЕВИЋА велики је корак одлазак од куће, али све што је осећао је оптимизам и жеља када се договарао са Шапчанима.
-Имали смо контакте и пред претходну сезону. У Јадрану сам играо две сезоне против Шапца и нигде нисам осетио атмосферу као што је на Градском базену. Надам се да ће ускоро ситуација дозволити да поново трибине буду пуне. У Јадрану сам освајао домаће трофеје и то желим и у новом клубу. Имамо све услове, имамо квалитет, наше је да покажемо колико можемо, знам да су домети велики – сматра Гардашевић, репрезентативац Црне Горе.
МАРЕК ТКАЧ носи капицу репрезентације Словачке, а после Немачке и Француске каријеру ће наставити у редовима „Шапца“. Биће Србија ново искуство за њега, чврсто уверен да и његово искуство може бити чинилац успеха „делфина“.

Ткаи и Стојановић


-Поносан сам што ме је клуб као „Шабац“ желео. Од првог дана сам сјајно дочекан, уверио сам се да све неопходно имамо овде и немамо оправдања да не тежимо дуплој круни. Знам да то желе и многи други клубови, али најбољи се не боје других, већ од њих остали презају. Морамо у базену показати да вредимо – рекао је интернационалац из Словачке.
Сезона започиње 26. септембра. Велики дерби је у првом колу и остаје велики жал што ће, највероватније, бити одигран без присуства навијача. Снага са трибина ће недостајати, али не сме бити оправдање за лош наступ у базену.
-Увек намећем себи највише циљеве и то чиним и по доласку у Шабац. Тим је млад, али прављен тако да се бори за највише домете. Многима је Раднички први фаворит за титулу, оба тима ће у дерби ући после много месеци без званичих мечева, али иако ће нам изузетно недостајати навијачи, ми желимо победу и желимо да их поздравимо са три бода, како би сусрет, када се догоди, био још срдачнији. Српска лига је изузетна ове сезоне и свака рунда је јако важна. Морамо бити на висини од почетка сезоне – подвукао је нови тренер ЕМИЛ НИКОЛИЋ, хрватски стручњак и један од најтрофејнијих тренера у Европи.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa