Инфо

24. септембар 2020.24. сеп 2020.

Узми ме за пријатеља!!!

Станислав


Овде говоримо о једној познатој градској фаци. Да, да то је Станислав... Живео је на Тркалишту, посећивао Баре, шетао тргом, живео пуним плућима Е онда су га шинтери ухватили и дуго је већ иза решетака. Сви који га знамо, знамо да је пун живота. И ово није место за њега! Хитно је потребан дом за овог мангупа који обожава девојке.. Много је паметан. Средњег раста и стерилисан.

Нада


Овде је реч о нежној души, великој да сви станемо у њу. За своју безграничну љубав тражи само да се мази и шета. То што тражи, више него основано и заслужује. Тренутно је мало плашљива, али само из разлога што Прихватилиште није место за овакву принцезу! Зато дођи и води је са собом! Стара је око две године, и рачуна се у псе средње величине.

Јоја


Јоја је прелепа дамица. Ликом подсећа на мини хрта. Јако је млада. Стручњаци кажу да нема више од годину и по дана.Растом је мањи пас, дивног карактера. Та карактерност се огледа у љубави и толернцији за сваког човека и пса из окружења. Јоја једва чека да те упозна и оплемени ти живот.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa