Инфо

24. септембар 2020.24. сеп 2020.
фото: Сајт ФК Мачва

фото: Сајт ФК Мачва

ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА

Високо је Баново брдо

Чукарички апсолутни фаворит у суботу. У врху квалитета и организованости већ неколико сезона. ТСЦ оставио још један траг на „црвено – црнима“. Без појачања неки проблеми нерешиви
Вероватно ни највећи оптимисти не очекују ништа више од пораза овог викенда, јер све указује на то. Могућност нечег већег је сада далеко преко границе чуда. ЧУКАРИЧКИ је најорганизованији и дуго један од најквалитетнијих клубова у држави. Стабилност им даје могућност да стално стварају квалитетан састав и једноставно су, у овом тренутку бољи од МАЧВЕ која води борбу са проблемима, посебну битку где је ривал, за сада, прејак.
Овог лета није било значајнијих одлазака из клуба, једино је истекла позајмица Мићину и Тедићу. Најзвучније име које је стигло у Београд је Данило Пантић, на позајмицу из Челзија. Доцић, Кајевић, Стефан Шапић, Езе, Стевановић су углавном ослонац тима, уз нашег суграђанина Вељка Бирманчевића. Од овог лета алтернатива у дефанзиви је дојучерашњи играч Мачве Тошић. Значајан печат у игри оставио је тренер Веселиновић који је недавно прихватио понуду из Емирата, али стил се неће мењати, јер ће његов помоћник Душан Ђорђевић предводити екипу.

МАЧВА – ТСЦ 1:4 (0:3)
Стадион Мачве. Без гледалаца. Главни судија: Милош Милановић (Ћуприја), помоћници: Грујић (Ниш) и Милићевић (Прокупље). СТРЕЛЦИ: Адамовић у 56. за Мачву; Бањац у 8. и 17, Сантрач у 24. и Томановић у 64. минуту за ТСЦ. ЖУТИ КАРТОНИ: Адамовић, Мијаиловић, Зукановић (Мачва); Петровић (ТСЦ).
МАЧВА: Гордић, Пејовић (Дукић), Ристивојевић, Ивић, Мијаиловић, Дабић, Адамовић, Божић (Зукановић), Обровац (Кнежевић), Ортиз (Трипковић), Марковић (Шушњар).
ТСЦ: Филиповић, Варга, Антонић, Бабић, Петровић (Поњевић), Сантрач (Тумбасевић), Томановић, Зец (Ђурић), Милићевић, Бањац (Дуроњић), Лукић (Силађи).


Тренер Мачве Драган Аничић, за сада је суочен са ситуацијом да нема довољно играча на располагању, да су значајне промене у игри могуће само минимално, те да сваким колом је веће оптерећење, јер је умор немилосрдан. Мука напада не престаје већ другу сезону, а сада се придружују проблеми у дефанзиви. Против ТСЦ догодило се нешто слично као у дуелу са Спартаком. Примљен гол поруши све планове, ривал као да осети прилику и доминацијом реши меч. Овдашњи клуб ривала скенира на основу претпоставки како ће играти, док противник Мачве практично зна који ће састав бити на терену, јер баш простора за ротацију нема. У збиру, без нових имена, сувише је претешких задатака за „црвено-црне“ ове сезоне. У суботу од 16 јасно је ко је фаворит, а ко аутсајдер.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa