Инфо

24. септембар 2020.24. сеп 2020.
Три клуба, 22 медаље
ТЕКВОНДО: ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ

Три клуба, 22 медаље

Наступила сва три шабачка клуба на Првеснтву Србије за кадете, јуниоре и сениоре у Београду. Укупно 22 медаље освојене. Укупно седам шабачких шампиона Србије
После дуге паузе, у Београду је претходног викенда наступило 53 екипе и близу 500 бораца у три узрасне категорије на Првенству Србије за кадете, јуниоре и сениоре. Укупно су шабачке теквондисткиње и наши теквондисти освојили 22 медаље А категорије, шест златних, шест сребрних и десет бронзаних. Појединачно, по клубовима, остварени су следећи резултати:

тк “шабац” (фото клуб)


Шабац
Матеја Ивановић је сениорски шампион, Урош Белановић јуниорски, а Жарко Крајишник кадетски. Други кадет Србије је Ђорђе Парошки, као и Марко Михаиловић, док су бронзе заслужили: Ксенија Живковић (јуниорка), Ленка Михаиловић (кадеткиња), Богдан Ивановић и Никола Кљајић (кадети).

тк “летњиковац” (ФБ)


Летњиковац
Шампиони Србије су (п)остали: Иван Карајловић (сениор) и Марко Лазић (јуниор). Сениори Виктор Пушкић и Стефан Трифуновић су вицешампиони, а у свакој категорији Летњиковчани имају по једно одличје: Марко Марковић (сениор), Мина Митровић (јуниор) и Тијана Малишевић (кадет).

тк “винер Чиви”, ФОТО: Н. С.


Винер Чиви
Шампион Србије из редова овог клуба је Лазар Драгојевић, јуниорски представник. Вицешампионско звање имају Немања Илић (кадет) и Ана Тијанић (јуниор), док су трећи били: Петар Катавић (сениор), Матеја Ивановић и Вук Матић (јуниори) и Милош Марковић (кадет). Марко Илић је освојио прво место, али у Б категорији.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa