Инфо

1. септембар 2011.1. сеп 2011.
СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

СТРУЧНА ПРАКСА ПРВА ШАНСА

У оквиру стручне праксе већи број младих добиће шансу да у општини обави приправнички стаж
Једно од врло важних решења, прошлонедељне 28. редовне седнице Скупштине општине Богатић, одржане у великој сали, овог парламентарног здања, уочи свечане седнице, поводом Дана општине Богатић ( 10. септембар ) је прихватање иницијативе да 19. младих из свих области образовања, могу у општини обавити приправнички стаж. Он ће трајати до годину дана у зависности од школске спреме и сигурно ће представљати добро радно искуство, за све који су ту шансу добили али и значајну помоћ, постојећим запосленим.
Протекло 28. Скупштинско заседање, одржано је без већих дискусија одборника и са само 10 тачака дневног реда ( неуобичајено мало за овакве прилике). Трајало је око сат времена.
Одборници опозиције Ненад Бесеровац и Драган Пејовић, тражили су више објашњења и имали своје коментаре око предлога за формирање нових институција и избора кадрова. Они су указали и на могуће лоше финансијске ефекте таквих потеза.
Појашњења око трошења новца у Дирекцији за грађевинско земљиште, путеве и изградњу, дао је њен председник Синиша Пузић, указујући на позитивне резултате тих активности. Осим што су пресвучени новим слојем асфалта поједини путеви и улице, при крају су и обимни радови на уређењу тротоара у првој зони Богатића, чиме ће без сумње, централни део ове вароши добити много лепши изглед.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa