Инфо

8. октобар 2020.8. окт 2020.
Савети за негу лица у  кућним условима
Марија Цвејић, козметичар, нов члан тима Н2О Мед Спа центра

Савети за негу лица у кућним условима

Једноставни савети за блиставу кожу. Корак даље у нези: руке стручњака и врхунски козметички брендови у H2O MedSpa Центру
Правилне неге коже нема без редовног и темељног чишћења лица.То је један од првих савета које сте сигурно добили. Како бисте приредили најбољи козметички третман код куће, козметичарка Марија Цвејић, нови члан Н2О тима, откриће вам најбоље трикове да кожи уприличите краљевски угођај.

-Да бисте били задовољни резултатима следите три корка: пилинг, маску и кокосово уље пре спавања, наводи Марија и саветује:
-Осим за кување или чишћење простора текстура соде бикарбоне одлична је за нежни пилинг лица после којег ће ваша кожа бити мека, а поре смањене. Помешајте малу количину млека или воде са 1 супеном кашиком соде бикарбоне, па примените на суву, или мокру кожу. Нежно утрљајте кружним покретима и исперите.

С’ обзиром да су дани све хладнији и хладнији кожу лица је потребно нахранити благотворним маскама. Направите маску за лице помешајте 1 супену кашику грчког јогурта, 2 супене кашике меда и мало лимуновог сока па смешу распоредите по лицу. Оставите да делује 15минута, па исперите топлом водом. Ова маска ће вашој кожи вратити свеж изглед и еластичност. Пре одласка у кревет уместо креме за лице директно на лице и врат можете нанети кокосово уље у мањој количини.
Уколико ипак желите да о вашем лицу брине стручна особа, Марија Цвејић вам представља најпопуларније третмане у Н2О Мед Спа центру.

ЈЕСЕЊА ПРОМОЦИЈА ЗА ЧИТАОЦЕ ГЛАСА ПОДРИЊА
До краја октобра, сви корисници услуга MedSpa Центра Н2О, уз најновији број „Гласа Подриња“, имају попуст од 50 одсто на биолошки и хигијенски третман лица.


ХИГИЈЕНСКИ ТРЕТМАН ЛИЦА
У питању је најраспрострањенији третман лица на домаћем тржишту. Обухвата основно чишћење и негу лица и често се примењује у својству припремног третмана за неке наредне. Препоручује се за све типове коже. Њиме се постиже дубинско чишћење, враћање сјаја и свежине коже, а истовремено помаже у побољшању текстуре и тонуса коже.

БИОЛОШКИ ТРЕТМАН
У ову групу третмана спадају анти-аге третмани, лифтинг третмани као и третмани хидратације. Ово је интензиван третман коже који се ради препаратима на природној бази. То омогућава да се примењују у јачој концентрацији и зато су јако популарни.
Биолошки третмани идеални су за интензивну негу лица према типу коже. Сви третмани почињу масажом добродошлице. Третмани подразумевају обавезно чишћење млеком и тоником, дубинско чишћење пилингом и масажу лица и врата која припрема кожу за третман и боље апсорбовање серума и маске. Биолошки третман лица бори се против првих знакова старења, оживљава неактивну, опуштену и уморну кожу. Смањује боре и ситне линије. Сам третман је изузетно пријатан. Може да се ради током целе године, а препорука је да се ради после 25 године живота.

НАШ ЦЕНТАР ВЕЋ ДУГИ НИЗ ГОДИНА САРАЂУЈЕ СА ДВА ВЕЛИКА БРЕНДА
Skeyndor: Power oxygen третман чистим кисеоником је формулисан са седам активних састојака који омогућавају кожи максималну заштиту од загађивача, интензивну оксигенацију и пребиотско деловање.
Power hyaluronic третман на бази високо концентрованог хијалурона природног порекла. Моћно освежење, биостимулација и ефекат младалачког изгледа. Намењен свим типовима коже.
Ericson:Skinjexion третман за редуковање бора. Има ефекат успоравања стварања бора и садржи хијалуронску киселину са високом молекуларном тежином за попуњавање бора.
Slimfacelift третман намењен женама и мушкарцима који желе ефикасне резултате у борби са знаковима старења али без инвазивних и интензивних хируршких третмана са жељом да се добије што природнији резултат.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa