Инфо

8. октобар 2020.8. окт 2020.
“БМВ клуб” представио Шабац
ОДРЖАНА АУТО МОТО БЕРЗА У НОВОМ САДУ

“БМВ клуб” представио Шабац

Манифестацију, која је трајала од 2. до 4. октобра, организовао је Савез возача Војводине. Током три дана посетиоци су могли да виде сајам половних аутомобила, доставних возила, мотора и опреме, изложбу олд тајмера, модификованих возила, берзу макета и играчака аутомобила, као и представљање клубова и удружења
Ове године, због епидемије, одложене су све најзначајније манифестације и сајмови како код нас тако и у свету. Љубитељи аутомобила су новости о четвороточкашима могли да прате само на екранима, док су сви скупови били забрањени. Ништа боље није било ни обожаваоцима мотора, јер се ни највећи број мото скупова није одржао. Због тога су и једни и други са великом радошћу дочекали вест да се ће Ауто мото берза у Новом Саду одржати.
Манифестацију, која је трајала од 2. до 4. октобра, организовао је Савез возача Војводине. Током три дана посетиоци су могли да виде сајам половних аутомобила, доставних возила, мотора и опреме, изложбу олд тајмера, модификованих возила, берзу макета и играчака аутомобила, као и представљање клубова и удружења.
Шабац и Мачвански округ представљао је „БМВ клуб“ Шабац. Њихов одлазак у Нови Сад помогла је Туристичка организација Града Шапца која је обезбедила промотивни материјал о граду, који је дељен посетиоцима и инфо пулт.

-Ауто мото берза је манифестација која нема дугу традицију. Ово је друга година да се одржава, а ми на њој учествујемо први пут. Ипак, велики број добрих излагача доприноси њеном квалитету. Више од 50 излагача представило се са више од 2.000 возила. Наш клуб је изложио укупно 18 аутомобила, три у мастер сали и 15 напољу. Поред тога изнели смо пред посетиоце и бројне пехаре које смо освајали, каже Милош Петровић, председник „БМВ клуба“ Шабац.



Уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мера, посетилаца је било солидном броју. Шапчани су задовољни својим представљањем и интересовањем гостију за њихов штанд.

-Ми тамо нисмо представљали само свој клуб него и град Шабац. Привукли смо велику пажњу, а сваком ко се зауставио код нашег штанда потрудили смо се да дочарамо и шта је то најзанимљивије у Шапцу и које су манифестације које треба посетити, наводи Радмило Ђерић, потпредседник „БМВ клуба“.
Шапчани су од организатора добили позив да слeдеће године дођу у већем броју.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa